KERESÉS A HIRDETÉSEK KÖZÖTT
SÚGÓ | GYIK
 
 
hirdetés
 
ÚJ HIRDETÉS FELADÁSA
REGISZTRÁCIÓ
BOOKMARK
ROVATFIGYELÉS
KERESÉS
felhasználónév
jelszó
Partnereink
 
Súgó  
 
Hirdetésfeladás
Ha nem vagy regisztrált felhasználó, kattints a bal oldali menüben a HIRDETÉSFELADÁS menüpontra.
1. Add meg az adataidat. A vastagon szedett mezőket mindenképpen ki kell töltened, de a neved és az e-mail címed mellett található checkbox-szal beállíthatod, hogy ezek megjelenjenek-e a hirdetésben, vagy sem. Ha úgy döntesz, hogy az e-mail címedet nem kívánod megosztani másokkal, add meg a telefonszámodat.
2. Válaszd ki a kategóriát, ahová a hirdetést szánod. Tudnod kell, hogy csak alrovatot fogad el a rendszer, tehát ha pl. a Honda Prelude-ödet szeretnéd eladni, ne a "Jármű"-t válaszd ki, hanem az ez alatt található "-Honda" kategóriát.
3. Add meg a hirdetés kiemelt részét. Ez a hirdetés szövegének első 3-4 szava, mely vastag betűvel jelenik meg és maximum 30 karakter lehet. Célszerű rögtön a tárgyra térni, tehát ne úgy indíts, hogy "Eladó egy gyönyörűszép" hanem inkább úgy, hogy "Honda Prelude 2.3i".
4. Add meg a hirdetés szövegét.
5. Honlap. Itt megadhatsz egy internetcímet amely kapcsolódik a hirdetésedhez.
6. Add meg a termék vagy szolgáltatás árát. Ebbe a mezőbe csak számot írhatsz.
7. Tölts fel képet. Ha képes hirdetést szeretnél feladni, kattints a "Browse..." gombra és keresd meg a saját gépeden a feltölteni kívánt fotót. A kép maximális mérete vízszintesen 400 pixel, függőlegesen 140 pixel. Az átméretezéssel ne bajlódj, azt a rendszer automatikusan megoldja, viszont figyelj arra, hogy 25kb-nál nagyobb képeket ne tölts fel, mert nem jelenik meg.
8. Válaszd ki a lejárati időt. A legördülő menüben kiválaszthatod, hogy hány napig jelenjen meg a hirdetés.
Ha minden szükséges mezőt kitöltöttél, klikkelj az OK gombra. A következő oldalon mégegyszer lehetőséged van átolvasni a feladni kívánt hirdetés szövegét. Ha valamin változtatni szeretnél, klikkelj a VISSZA gombra, ellenben ha mindent rendben találtál, válaszd a JÓ ÍGY, MEHET gombot. Az általad megadott e-mail címre pár pillanaton belül kapsz egy levelet. A levél tartalmaz egy ellenőrző linket, melyre rákattintva véglegesítheted a hirdetésfeladást.
Ha már regisztrált felhasználónk vagy, először is jelentkezz be, majd kattints a bal oldali menüben a HIRDETÉSFELADÁS menüpontra. Az űrlap a személyes adatokat bekérő mezők kivételével megegyezik a nem regisztrált felhasználók űrlapjával. Ha minden szükséges mezőt kitöltöttél, klikkelj az OK gombra. A következő oldalon mégegyszer lehetőséged van átolvasni a feladni kívánt hirdetés szövegét. Ha valamin változtatni szeretnél, klikkelj a VISSZA gombra, ellenben ha mindent rendben találtál, válaszd a JÓ ÍGY, MEHET gombot, mely után a hirdetés bekerül rendszerünkbe.
 
Regisztráció
A bal oldali menüben kattints a REGISZTRÁCIÓ menüpontra.
1. Add meg az adataidat. A vastagon szedett mezőket mindenképpen ki kell töltened, de a neved és az e-mail címed mellett található checkbox-szal beállíthatod, hogy ezek megjelenjenek-e a hirdetésben, vagy sem. Ha úgy döntesz, hogy az e-mail címedet nem kívánod megosztani másokkal, add meg a telefonszámodat.
2. Válassz egy felhasználónevet. Kis- és nagybetű között nem teszünk különbséget.
3. Válassz egy jelszót. A jelszónak minimum 4 karakterből kell állnia és a biztonság kedvéért add meg kétszer.
4. Válaszolj néhány kérdésünkre. Nem kötelező kitöltened, de azért számítunk Rád. :)
Ha minden szükséges mezőt kitöltöttél, klikkelj az OK gombra. Az általad megadott e-mail címre pár pillanaton belül kapsz egy levelet. A levél tartalmaz egy ellenőrző linket, melyre rákattintva véglegesítheted a regisztrációt.
 
Adatmódosítás
Ha a regisztrációkor megadott adataid megváltoztak, vagy valamin változtatni szeretnél, ez alatt a menüpont alatt megteheted.
 
Rovatfigyelés
Ezt a szolgáltatást csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A ROVATFIGYELÉS arra szolgál, hogy az általad kiválasztott rovatokba érkező hirdetésekről automatikusan értesítést kapjál. Ha élni kívánsz ezzel a lehetőséggel, válassz ki maximum 3 kategóriát majd klikkelj az OK gombra. Ettől fogva a rendszer automatikusan értesít, ha az általad választott kategóriákba új hirdetés érkezik.
 
Részletes keresés
Amíg egy szóra, vagy kifejezésre a fejlécben található egyszerű kereső használandó, részletes, több szempont szerinti keresésre is lehetőség van. Ehhez klikkelj a RÉSZLETES KERESÉS menüpontra. A keresett kifejezésen kívül kiválaszthatod a rovatot, az ártartományt, valamint a megyét és a helységet.
 
BOOKMARK
Ezt a szolgáltatást csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A BOOKMARK segítségével összegyűjtheted a Téged érdeklő hirdetéseket. Minden hirdetés jobb alsó sarkában találsz egy "+" és egy "!" jelet. A "+" jelet ábrázoló ikonra kattintva az adott hirdetés bekerül a BOOKMARK-ba, a "!" jelre kattintva törlődik onnan.
 
Aktív hirdetések
Ezt a menüpontot csak a regisztrált és bejelentkezett felhasználók látják. Az AKTÍV HIRDETÉSEK menüpont tartalmazza az általad feladott hirdetéseket, melyeket a sárga X ikonra klikkelve tudsz törölni a rendszerből.
 
 
 
Egyéb termékek
CSIRKEMELL FILÉ OLCSÓN! -- AKCIÓS HÚSÁRAK BUDAPEST ! --- Friss háztáji csirkemell ár: 1kg 890,- Ft Friss csirkemell filé ár: 1kg 1190,-Ft Friss egész csirkecomb ár: 1kg 698,- Ft Friss szegedi malachús ár: 1kg 698,-Ft Friss szegedi malac comb ár: 1kg 990,-Ft Pick eredeti téliszalámi ár: 1kg 4390,-Ft Herz eredeti téliszalámi ár: 1kg 4390,-Ft Hartai kolbász akciós áron: 1kg 2790,- Ft --- Budapest 11.Bocskai út 42 sz.--- --- Telefon:061/3611-609 --- Web: http://www.lazarhus.hu Email:lazarhusmintabolt@gmail.com
A feladó neve: Lázár Hús Élelmiszer
Címe: 1113 Budapest, Bocskai út 42 sz.
E-mail: lazarhusmintabolt@gmail.com
URL: http://www.lazarhus.hu
Telefon: 13611609
A feladás dátuma: 2017-11-22 Ár: 1 190 Ft